Wednesday, December 8, 2010

PENGUMUMAN: eBook RJFCPO Akan Dilancarkan Pada 1.1.11

Assalamualaikum,

Syukur alhamdulillah, akhirnya dapat juga saya menyiapkan eBook RJFCPO walaupun terdapat kelewatan bagi melancarkannya untuk tatapan ramai. Dalam tahun 2010 ini banyak suka-duka yang saya tempuhi bagi menyiapkan eBook yang pertama saya. Tidak ketinggalan juga, dalam tahun 2010 peratus keuntungan saya telah meningkat dan amat memberangsangkan.....alhamdulillah....

Dikesempatan ini saya ingin mengumumkan bahawa eBook RJFCPO akan dilancarkan pada tarikh keramat iaitu 1.1.2011. Semoga para pembaca mendapat manfaat daripada apa yang saya sampaikan.

SINOPSIS

Ebook Rahsia Jutawan Sawit (RJFCPO) mengandungi perkara asas dan konsep urusniaga CPO bagi memantapkan pemahaman para pembaca. Ia juga mendedahkan apakah bentuk-bentuk candlestick dan carta penting dalam urusniaga waulaupun terdapat pelbagai corak candlestick/carta dalam dunia seorang traders. Pendedahan ini dikhususkan hanya untuk urusniaga CPO sahaja. Dalam pada itu RJFCPO juga mendedahkan indikator-indikator penting untuk urusniaga. Bukan semua indikator yang ada boleh digunakan untuk urusniaga ini.

Topik terakhir yang pasti menjadi penantian ramai ialah pendedahan teknik SNIPER SAWIT V01 yang saya gunakan bagi menjana keuntungan.Pengenalan kepada teknik asas SNIPER SAWIT dan cara menggunakannya akan diterangkan dengan panjang lebar. Bagi memantapkan pemahaman pembaca, penulis menyertakan sekali dengan video CARA-CARA SETUP SISTEM SNIPER SAWIT & CARA MENGGUNAKANNYA.

Ebook RJFCPO disyorkan untuk traders "beginner" dan "intermediate" yang telah membuat urusniaga CPO serta bagi mereka yang masih membuat "paper trade". Ia dijual pada harga berpatutan iaitu RM 125 termasuk  "video support" + ebook "A Complete Guide to Technical Trading Tactics oleh John L. Person" yang bernilai USD 150.

CARA-CARA TEMPAHAN

Bagi sesiapa yang berminat untuk memiliki eBook RJFCPO anda boleh menghubungi saya di jutawansawit@gmail.com kerana saya hanya menjual kepada 100 orang yang terawal sahaja yang mana ia adalah "LIMITED EDITION". Setiap pembeli akan diberikan no code yang berlainan yang terdapat pada ebook untuk rujukan pada masa hadapan.

- DAPATKAN NASKAH ANDA SEKARANG"
   

No comments:

Post a Comment